Atletiek

Veldloopkalender interbanken – 2022 / 2023

08/10/2022                    KBC                              Leuven (sportkot)               14:00
05/11/2022                    BNB – NBB                    Vilvoorde                           13:30
26/11/2022                    MIVB                                Relegem                            13:30
07/01/2023                    BNP (Fortis)                    Grimbergen                       14:00
xx/01/2023                     Eandis                           Vilvoorde                           14:30
28/01/2023                    AXA                                   Auderghem                     10:00
11/02/2023                    Spiridon                             Aalst                                10:00
25/02/2023                   Memorial Fr. Desmet      Liedekerke                          10:00

Reglement KIBSU 2022.


 

20km – CSK BNPFF/Think Pink

Na een afgelasting in 2020 en een herfsteditie in mineur in 2021, is de 20km van Brussel dit jaar terug van weggeweest. Blokkeer alvast zondag 29 mei 2022 in uw agenda en sluit u aan bij het BNP Paribas Fortis team van de Sportkring, waar hopelijk velen onder jullie zullen aan deelnemen. Zoals gewoonlijk, zal de “20km van Brussel” sporters met een handicap verwelkomen, hardlopers, en dit jaar eveneens de wandelaars (de tijdslimiet om het parcours te voltooien is 5u00). Een reden te meer om zich in te schrijven!

In het kader van de “Roze Mars” zal BNP Paribas Fortis voor deze editie lopen onder de Pink Ribbon-lopers. Deze vereniging heeft als doel het aantal gevallen van borstkanker en de gevolgen daarvan te verminderen. Enerzijds door preventie en screening aan te moedigen en anderzijds door de levenskwaliteit te verbeteren van mensen die geconfronteerd worden met de ziekte, alsook hun naasten, zowel tijdens als na de behandeling. Pink Ribbon is er voor iedereen die met borstkanker te maken heeft: patiënten en ex-patiënten, hun naaste omgeving, de verzorgers, zowel vrouwen als mannen.

Om de zichtbaarheid van ons team te verzekeren en de acties van Think Pink te promoten, zal elke deelnemer van het team een T-shirt ontvangen. Bovendien zullen wij een stand delen met de vereniging zodat u meer te weten kan komen over de activiteiten van de vereniging. Tegelijkertijd zullen uw persoonlijke spullen tijdens de wedstrijd in veilige handen zijn.

Hoe kan u zich inschrijven voor het team BNP Paribas Forts – Think Pink? Heel eenvoudig:

Wacht niet te lang! De inschrijvingen worden op dinsdagavond 10 mei afgesloten. Klik dus onmiddellijk op de bovenstaande link om u in te schrijven en zet uw sportschoenen alvast klaar om te beginnen trainen!

We zullen de deelnemers later contacteren voor de praktische inlichtingen (verdeling van de T-shirts en rugnummers, plaats van afspraak, enz.)


Running / Spieropbouw / Coaching NL-FR-ENG-IT

2 coaches ter beschikking NL-FR-ENG

Hebt u al gedacht om te beginnen te lopen ? Hebt u een nieuw doel voor 2021 ? Ooit gedacht om en marathon uit te lopen ? Run By Steps biedt u specifieke programma’s en op maat gemaakte privé trainingen. François en Elena, erkende coaches, helpen jullie met het bereiken van jullie doelstellingen door de juiste cardio en krachttrainingen te geven.
Met meer dan 20 marathons (en een Marathon des Sables voor François), willen we onze passie voor het sporten samen met u delen!
run
Hebt u interesse ? Bezoek zeker onze website: www.runbysteps.com
Contacteer ons via: runbysteps@gmail.com of 0485 63 21 41
Volg ons : op Instagram en Facebook @RunBySteps


Ervaren loper of beginnend jogger ? Doe gewoon met ons mee, samen met de afdeling atletiek en jogging van de Sportkring.

Onze activiteiten in een oogopslag :

  • Elke week trainen we in groep in het Koninklijk Warandepark (tijdens de middagpauze in de week) en het clubhuis te Bosvoorde (zondagvoormiddag).
  • Een ploeg BNP Paribas Fortis neemt deel aan de 20km van Brussel (open voor alle niveaus).
  • Personeelsjogging / wandeling.
  • Interbanken veldlopen: 13 crossen zeer toegankelijk verspreid van september tot februari om en nabij het Brusselse (afstand: 6km heren, 3km dames en aangepaste afstanden voor de kinderen).
  • Een Interbanken pistemeeting (slechts éénmaal per jaar in juni).
  • Deelname aan andere joggings onder de kleuren van de bank (Acerta Ekiden in het Heyzelstadion, jaarlijkse bedrijvenloop Watersportbaan Gent,…).

Afgevaardigden :

Nieuwe website Kibsu Atletiek : http://www.kibsu-ursib-athletics.org